dilluns, 7 de desembre del 2009

El primer dia a l'universitat

A una de les sessions de seminari vam dedicar-nos a parlar sobre els sons. Vam parlar sobre l'importància de saber escoltar.
La Carmina ens va proposar un joc que consistia en enregistrar diferents sons per tal de cear una historieta.

El treball proposat es tractava que nosaltres a partir de diversos materials proporcionats per la tutora, creessim una història a partir de diferents sons i imatges.

El meu grup estava format per l'Andrea Figueras, l'Andrea Marquier, l'Anna Varderi i Marta Muñoz. Nosaltres vam decidir fer una història sobre el primer dia a la Universitat:

El primer dia d’Universitat:
La Martina, per fi a complert el seu somni. El gran dia ha arribat, avui comença a la Universitat. Tota nerviosa, es dirigeix a la facultat sense conèixer a ningú, ni tan sols sap qui seran els seus futurs companys. (foto uni)
Com que és el primer dia, la pobra Martina no sap cap on anar i finalment decideix dirigir-se cap a les primeres escales que troba. (foto escales). Al arribar al capdavall, troba diferents portes de les quals es veu obligada a triar-ne una. (foto porta). Cada vegada, està més nerviosa, no sap que fer ni cap a on dirigir-se. De sobte troba la porta d’uns lavabos de noia, i sense pensar-s’ho entra a refrescar-se per tranquil·litzar-se una mica. (foto lavabo). Ara que ja es troba més relaxada, de sobte li passa pel cap que és el seu primer dia a la facultat i que ha d’anar a l’auditori. Allà, donaran la benvinguda als nous estudiants i els horaris del nou curs. (foto auditori).
Acabada ja la xerrada de benvinguda, la Martina juntament amb una nova amiga, decideix recórrer i investigar la universitat, tots el passadissos i racons plens d’històries i emocions.(foto passadís).
Al sortir de la universitat la Martina es queda encantada amb uns nens que veu al pati del costat.
El sentiment que l’envaeix és el que ha provocat que la Martina estigui a la universitat apunt de començar Magisteri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada